Élet-Stílus

Molnár Anikó a fogyásáról: Amikor már 100 kg fölött volt a mérleg, elgondolkodtam

Többször is beszélt arról az utóbbi időben Molnár Anikó, hogy közel 30 kilót fogyott. Az nlc.hu-nak most részletesen mesélt erről a celeb.

Harmincöt éves koromig gyakorlatilag folyamatosan sportoltam, majd kimaradt tíz év, ez pedig azt eredményezte, hogy inzulinrezisztenciám lett. Amikor már száz kiló fölött volt a mérleg, akkor elgondolkodtam, hogy valamin változtatni kellene. Ezért és a pánikbetegségem miatt döntöttem a változás mellett.

Azt mondja, újra sportol egy ideje: „Rájöttem, hogy ha nem mozgatom az ízületeimet, akkor tíz év múlva nem fogok tudni lábra állni. Meg hát jól is néz ki, ha az ember sportos, szóval az utóbbi időben rendszeresen járok konditerembe.”

Molnár Anikó hozzátette, nem esik nehezére lemondani olyan dolgokról, mint az alkohol, saját magát épp ezért dementornak tartja bulizás szempontjából.

Egy dementor vagyok a bulikon. Mindenki hív, hogy igyak egy pohárral, én pedig mindig nemet mondok, amire az a reakció, hogy elkezdenek győzködni, »Gyere idd meg nyugodtan, nem lesz tőle semmi bajod«. De én akkor sem. Ez egyfajta nehézség, hiszen így úgymond kívülálló lettem a társaságban. Most már azonban ott tartok, hogy inkább el sem megyek a bulikba, maradok a szűk baráti társaságomban, ahol senki nem iszik, és így legalább nem erőszakoskodnak velem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik