Élet-Stílus

Nádai Anikó a szülésről: Most már mindennapos vagyok, bármikor beindulhat bármi

Eléggé megviseli már a terhesség.

Nádai Anikó videóhíváson keresztül csatlakozott be a Reggelibe kedden. A terhessége utolsó időszakában lévő műsorvezető elmondta, eddig dolgozott a Házasodna a gazda forgatásán, most már csak pihen, de egyre nehezebben viseli a várandósságot.

Szenvedek most már. Három hét van hátra nagyjából. Izgulunk, várjuk, félünk. Minden benne van már igazából ebben az időszakban. Plusz 20 kiló is.

– mondta el, majd később úgy fogalmazott: már mindennapos terhes, bármikor világra jöhet a gyereke. Ettől függetlenül az előkészületeket illetően párjával, Hajmásy Péterrel nem kapkodnak el semmit, például eddig mindössze a kiságyat szerezték be. Még arról sem hoztak végleges döntést, hogy apás szülés lesz-e.

Kisfia, Patrik is nagyon várja már a kistesót, számolja a napokat, míg világra jön. Nádai Anikó elmondta, hogy ezt a terhességet nehezebben viseli, mint az elsőt. Szerinte ennek az az oka, hogy akkor, 26 évesen, jobb formában volt. Most már a meleget sem bírja olyan jól, sehogy nem tud kényelmesen elhelyezkedni, és nagyon elkezdett bevizesedni is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik