Élet-Stílus

Börtönben marad Britney Spears esküvőre betörő exe

Mike Windle / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Mike Windle / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Régóta zaklatta már az énekesnőt.

Hétfőn volt Britney Spears ex-férje, Jason Alexander előzetes meghallgatása, miután a férfi megpróbált hívatlanul behatolni az énekesnő és Sam Asghari június eleji esküvőjére. Alexander, aki 2004-ben mindössze 55 óráig volt Spears férje, mielőtt a házasságot érvénytelenítették, nem vallotta bűnösnek magát.

Védője azzal érvelt, hogy nincs elegendő bizonyíték arra, hogy ügyfele azért volt ott, hogy kárt tegyen Spearsben, így az ügyet nem bűncselekménynek, csak vétségnek kellene tekinteni. A bíró azonban ezt nem fogadta el, továbbra is fenntartja az előzetes letartóztatást egyrendbeli zaklatás bűntettében. További súlyosbító körülmény, hogy az eset idejében a férfi próbaidőn volt egy másik ügy miatt, valamint akciójával három szabálysértést is elkövetett: ezek birtokháborítás, rongálás és tettlegesség. Mindezek fényében Alexander egy ideig még biztosan a rácsok mögött marad.

A kihallgatáson négy ember tett tanúvallomást, köztük egy azóta már elbocsátott biztonságiőr, akit a vádlott fizikailag is bántalmazott. Ő azt állította: nem ez az első alkalom, hogy Alexander megkísérel betörni Spears házába. Június 9-én a késsel felszerelkezett férfi, aki egész idő alatt ex-felesége nevét kiabálta, többször megpróbált bejutni a kulcsra zárt hálószobába, ahol éppen akkor az énekesnő az esküvőjére készülődött.

Alexander az incidenst követően három évre szóló távoltartási végzést kapott, így csak 100 méterre közelítheti meg Spearst és új férjét, valamint az otthonukat. A tárgyalás júliusban folytatódik, ha elítélik, a férfi akár 5 évre is börtönbe kerülhet.

Kapcsolódó
Távoltartási végzést kapott Britney Spears esküvőre betörő exe
Jason Alexander csak 100 méterre közelítheti meg Britney Spearst és férjét, valamint az otthonukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik