Élet-Stílus

Rúzsa Magdi szerint a hármasikrei nemcsak kinézetben, de személyiségben is nagyon különböznek

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
Már most előjöttek a babák egyes személyiségjegyei, ezekről beszélt az énekesnő.

Február elején születtek meg Rúzsa Magdi hármasikrei, így Lujza, Keve és Zalán már lassan öthónaposak lesznek. Az énekesnő a Fókuszban mesélt arról, hogy mióta édesanya lett, kiteljesedett az élete. Bár három baba gondozása nyilván nehéz feladat, az énekesnő szerint nagyon szépen tudnak együtt létezni, családdá alakulni.

Kapcsolódó
Rúzsa Magdi a hármas ikrei gondozásáról: Nem nagyon tud segíteni senki, mert nincs rá tapasztalat
Nehezen éli meg, hogy nem tud mindhármukkal egyszerre foglalkozni.

Mint mondta, már most látszik, miben különböznek egymástól a gyerekek.

Teljesen különböző három babáról beszélünk, nemcsak kinézetben, de személyiségben is. Nagyon érdekes, hogy már ilyen piciként kijönnek náluk a személyiségjegyek, és egyértelműen láthatók. Látom azt, hogy mik azok a dolgok, amiket biztos, hogy tőlem hoznak, akár apró mozdulatok. Lujzikának például ugyanúgy mindig el kell takarnia valamivel a szemecskéjét, mert csak úgy tud aludni. Én is csak úgy tudok aludni, hogy mindig van valami, aminek ott kell, hogy legyen a szememen. Zalán hangos, neki biztos, hogy valami dolga lesz a hanggal. Elképesztő, ahogy mondja, énekel. Ilyen piciként hallod, hogy próbálja lekövetni a hangokat. Kevénél nincs jobb kedélyű kisbaba szerintem, állandóan nevet, izeg-mozog, benne van a bugi

– fogalmazott Rúzsa Magdi.

Nagyon kerek lett az élete, de természetesen kismamaként neki is vannak félelmei.

Átlagosan para mami vagyok. Nem a túlsúlyos eset, csak ilyen közép súlyos vagyok. Nyilván nekem első gyerekeim, és minden olyan dolog, ami ilyenkor előfordul, vagy amitől jobban megijedsz, azoktól én is jobban megijedek. Csak nekem nincs időm annyit foglalkozni vele, mert közben hárman vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik