Élet-Stílus

Ingyenessé tenné a pénisznagyobbító műtéteket, ha megszavazzák – kampányol a brazil influenszer

Juju Ferrari abban bízik, hogy a kampányígérete után neki fog állni a zászló a választáson.

Egy brazíliai választáson induló glam influencer azt ígéri, hogy ingyenessé teszi a férfiak számára a pénisznagyobbító műtéteket, ha megválasztják.

A Daily Star beszámolója szerint Juju Ferrari potenciális parlamenti képviselő azt ígéri, hogy a beavatkozás mindenki számára ingyenes lesz, amennyiben a közelgő választásokon a brazíliai Sao Paulo szövetségi képviselőjévé választják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Juju Ferrari (@juujuferrari) által megosztott bejegyzés

A brazil modellnek egyébként több mint 4,2 millió követője van az Instagramon, és a kampányígéretével a jelenlegi választáson az eddiginél is vonzóbbá teheti magát a férfi választópolgárok szemében.

A javaslat szerint az egészségbiztosítás abban az esetben fedezné a pénisznagyobbító műtéteket is, ha a pácienseknek orvosi ajánlásuk lenne arról, hogy egy ilyen beavatkozás javítana az egészségükön.

Az ingyenes pénisznagyobbításokra irányuló törekvés Ferrari állítása szerint segíthetne jobbá tenni a páciensek önbecsülését és szexuális életét is. A képviselőjelölt influenszer így nyilatkozott a pénisznagyobbító beavatkozásokról:

Mindig kapok üzeneteket a férfiaktól, akik erről a műtétről beszélnek, és azt mondják, hogy szeretnék, de túl magasak a költségek.

Ez egy népszerű eljárás, amely sok ember önbecsülését helyreállítja.”

Majd azzal folytatta, hogy a szexuális egészséget fontos dolognak tartja, ezért képviselőként is oda fog figyelni rá. Egyébként elmondása alapján nemcsak férfiak, hanem nők is írtak neki, hogy milyen nagyszerű az ötlet, amivel kampányol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Juju Ferrari (@juujuferrari) által megosztott bejegyzés

A szexuális egészség védelmét zászlajára tűző képviselőjelölt úgy véli, hogy amennyiben a tesztoszteron-kezelés vagy a hormonpótlás nem válik be a kispéniszű férfiaknál, akkor fel kellene ajánlani nekik a pénisznagyobbító műtét lehetőségét úgy, hogy az ország egységes egészségügyi rendszere (Sistema Único de Saúde – SUS) állja a cechet.

Az esztétikán kívül az egészségről is szó van. Az embereknek már így is annyi problémájuk van a mindennapokban, nem kellene, hogy az ágyban is gondjaik legyenek

– magyarázta az influenszer, majd azzal folytatta, hogy akinek szüksége van ilyen műtétre, annál el kell végezni azt a SUS költségén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik