Élet-Stílus

Horváth Gréta a motivációiról: Nekem segít a „Horváth Grétával ne baszakodjon senki!” mondat

Követőinek elmagyarázta, miért fontos, hogy figyeljünk magunkra lelkileg.

Horváth Gréta felettébb hosszú poszttal jelentkezett az Instagramon, melyhez egy fotókollázst csatolt magáról. Ahogy a szövegben írja, a gimnázium alatt kezdődtek meg nála az evéssel kapcsolatos problémák:

Vagy sokat ettem, vagy egyáltalán nem ettem. Volt időszak az utolsó végzős évemben, amikor a hajam hullani kezdett, és a menstruációm is abba maradt. Fejlődő szervezetem nem szerette a folyamatos kínzást és megvonást. Biztos vagyok benne, hogy a mostani IR-em annak is köszönhető.

Ahogy korábbi és jelenlegi fotója kapcsán írta, „a bal oldali képen egy boldogtalan, önmagát kereső nő képe van, a jobb oldali képen egy olyan nő van, aki boldog, akit megbecsülnek otthon, aki szeretnek”.

Nagyképűnek fog tűnni, de nekem segít a »Horváth Grétával ne baszakodjon senki!«. Rengeteg bántást kaptam a testemre. Arra vonatkozóan, miért híztam meg, mi lett velem. Sőt, újságírók is hívtak tavaly ősszel, hogy te jó ég, mi lett veled, terhes vagy? Kaptam felkérést molettruha-kampányra is. Felfoghatatlan volt számomra, hogy én, aki mindig is figyelt arra, mit eszik, hogyan jutott el erre a szintre.

Ahogy az influenszer fogalmaz, ez a poszt nem magamutogatás céljából jött létre, pusztán irányt szeretne mutatni másoknak: „Ne törődj bele abba, ami neked nem jó! Ne hagyd, hogy mások úgy bánjanak veled, amit nem érdemelsz meg! Ne hagyd, hogy idegenek szavai hatással legyenek rád! Szeretnélek megkérni téged, ha bármi problémád van, akár lelkileg, akár fizikailag, akkor keress fel szakembert! Az egészséged az első. Semmi nem ciki.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik