Élet-Stílus

Alec Baldwin Instagramon interjúzik Woody Allennel, nem érdekli mások ítélkezése

Dimitrios Kambouris / Getty Images és Gari Garaialde / Getty Images
Dimitrios Kambouris / Getty Images és Gari Garaialde / Getty Images
A keddi beszélgetést élőben követhetik majd az érdeklődők.

Alec Baldwin hétfőn videóban jelentette be az Instagram-oldalán, hogy kedden meginterjúvolja Woody Allent. A beszélgetést élőben közvetítik majd a platformon, de később is visszanézhető lesz.

A színész posztjában elébe ment a kritikának, azt írja: nem érdekli mások ítélkezése és álszent posztjai.

Nyilvánvalóan olyan ember vagyok, akinek megvan a saját véleménye, és kevésbé nem is érdekelhetnének mások spekulációi. Ha te úgy gondolod, hogy egy tárgyalást egy HBO-dokumentumfilm módjára kell lefolytatni, az a te bajod

olvasható a színész bejegyzésében.

Baldwin az Allen kontra Farrow című négy részes dokumentumsorozatra utalt, amely a rendező állítólagos szexuális zaklatási ügyének nyomába ered, feltárja Allen és örökbefogadott lánya, Dylan történetét, a gyermek-elhelyezési tárgyalást, és Mia Farrow lányához, Soon-Yihez fűződő viszonyát is. Az HBO minisorozatának elkészítésében Dylan, a testvére, Ronan és Mia Farrow is részt vettek.

Allen mindig tagadta az ellene felhozott vádakat. Az ügyben két hosszadalmas nyomozást is vádemelés nélkül zártak le. Bár még mindig készít filmeket, egyre több munkától esik fel a történtek miatt. Baldwin, aki három filmben dolgozott együtt a rendezővel, az egyig legelhivatottabb védője, Diane Keatonnal, Scarlett Johanssonnal, Javier Bardemmel and Jude Law-val együtt. Velük ellentétben Kate Winslet, Rebecca Hall, Colin Firth és Timothée Chalamet már bejelentették, hogy megbánták a közös munkát Allennel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik