Élet-Stílus

Zsidró Tamásnak új párja van: Picit féltem, hogy belefásulok az agglegényéletbe

TV2
TV2

A Story magazinnak árulta el Zsidró Tamás, hogy új párja van, a nőt korábban már ismerte, volt is kezdeményezés a fodrászmester részéről, de akkor még nem találtak egymásra.

Picit féltem, hogy belefásulok az agglegényéletbe. Nem mondom, hogy cölibátust fogadtam, de én a komoly dolgokban tudok kiteljesedni igazán, a rövid távú kapcsolatokban nem hiszek és nem is jellemző rám. Nagyon jó fej, szórakoztató, laza csaj. A fiaim, az egész család ismeri, szereti, és ez viszont is így van. Feldobja az életemet a lénye, a vidámsága, a belevalósága és az intellektusa.

Ahogy mondja, gyakorlatilag együtt élnek

Túlnyomórészt nálam vagyunk, mondhatjuk, hogy összeköltöztünk. És nagyon jó így. Együtt kelünk, kávézunk, reggelizünk, aztán elmegyünk dolgozni. Délután együtt edzünk, aztán vagy randizunk egyet, vagy hazajövünk. Ő is a Balaton szerelmese, ahogy én, úgyhogy hétvégenként általában ott vagyunk. Ha itthon maradunk, akkor pedig a kertben babrálunk, főzünk, barátokkal vagy a gyerekekkel vagyunk.

A házasságra még nem gondoltak, szeretnék egyelőre tartalmasan megélni a mindennapjaikat: „De ez a kapcsolat már most mélyebb annál, mint hogy bármit is kizárjunk. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de ha minden így marad, akkor is tökéletes a boldogságunk”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Story Magazin (@storymagazin_hu) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik