Élet-Stílus

Liptai Claudia Meghan Markle-ről: Amerikaiként nem tudta értelmezni a királyi család működését

RTL KLUB
RTL KLUB
Júniusban Londonban jártak, pont a királynő ünneplésekor.

A frissen megjelent Story magazinnak nyilatkozott Liptai Claudia, aki férjével, Pataki Ádámmal együtt ellátogatott az Egyesült-Királyságba az előző hetekben, pont akkor, mikor II. Erzsébet királynő trónra lépésének 70. évfordulóját ünnepelték a britek.

Milliónyian voltak, hömpölygött a tömeg, éreztem, ahogyan a nép megöleli a királynőt. Mély szeretet áradt mindenkiből. Mi legtöbbször csak sodródtunk, a palotához nem jutottunk közel, de láttuk a medvekucsmás katonák felvonulását.

A királynőről úgy nyilatkozott:

Tudom, hogy korábban szeretett táncolni, mindig jókedvű volt, mondhatni, laza, családi életet élt a férjével és két kisgyerekével. Aztán fel kellett nőnie a feladatához, és miközben hatalmasat változott a világ, ő emelt fővel dolgozta végig az elmúlt hetven évet.

Kitért arra is, szerinte mi lehet amögött, hogy Meghan Markle nem tudott beilleszkedni a brit királyi családba.

Kamilla és Katalin megértették a királyilét szabályait, Meghan Markle nem. Nem hadakoznak, teszik a dolgukat, de már máshogyan, mint a királynő. Meghannek azért nem sikerült beilleszkednie a Windsorok közé, mert amerikaiként nem tudta értelmezni a királyi család működését és annak játékszabályait. Inkább kilépett onnan a férjével, és ez sokaknak nem tetszett. Ugyan nem hallottam, mert nem voltam közel, de tudom, hogy az emberek egy része kifütyülte Harryt és Meghant, amikor megérkeztek a Szent Pál-székesegyházba. Ez is szép Nagy-Britanniában, ott a nép bárkit megítélhet következmények nélkül, füttyel, tapssal, ovációval, bárhogy. Mint oly sok minden, ez a szólásszabadság is tetszik az britekben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik