Élet-Stílus

Nem eszik, és antidepresszánsokat kell szednie egy nőnek a szomszéd kutyái miatt

A nő a saját háza helyett Airbnb-be költözik, annyira tarthatatlan a helyzet.

A szomszédait nem válogathatja meg az ember, hát még a szomszédai kisállatait. Egy nő életét például annyira megkeserítették a mellettük élő kutyák, hogy úgy érzi, nincs más választása, el kell költöznie – számolt be a Mirror.

A Mumsneten a nő névtelenül azt írta, hogy a szomszédának öt kutyája van, és állandóan kint vannak a kertben, folyamatosan ugatnak, ráadásul még jobban rázendítenek, ha a nő kimegy a saját kertjébe. A nő elmesélte, hogy a problémát jelezte már a szomszédoknak, egy levélben leírt mindent, de nem történt változás.

A kutyák annyira rossz hatással voltak rá, hogy a mentális egészsége is romlott, egy idő után pánikrohamai lettek és antidepresszánsokat kellett szednie.

Körülbelül egy hete nem ettem rendesen, pánikrohamom van, amikor hallom, hogy ugatnak. Holnap be is költözöm egy Airbnb-lakásba, mert már képtelen vagyok itt élni!

– írta a nő, aki hozzátette, hogy két különböző antidepresszánst is kipróbált, de egyik sem segített igazán.

Sokan reagáltak a bejegyzésre, a kommentelők többsége szerint az elköltözés drasztikus megoldás és nem oldja meg a problémákat, akik viszont hasonló helyzetben vannak vagy voltak, azt írták, hogy ezt a helyzetet csak az tudja megoldani, ha távol él a kutyáktól.

Elköltöztünk, és ez volt a lehető legjobb döntés, amit hozhattunk!

– válaszolták a nőnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik