Élet-Stílus

Megszólalt a család a 19 éves TikTok-sztár haláláról

Cooper Noriega halála előtt posztolt egy videót.

Június 10-én jelent meg a hír, hogy 19 éves korában meghalt a TikTok-sztárként aposztrofált Cooper Noriega.

A fiatal videósra előző nap eszméletlen állapotban bukkantak Los Angelesben, egy parkolóban álló autóban; nem tudták már megmenteni az életét. Halála nem sokkal azután következett be, hogy közzétett magáról egy videót, amin egy ágyban fekszik. A felvételen ez a felirat látszott: „Ki az, aki szintén úgy gondolja, hogy k..vára fiatalon fog meghalni?”.

@coopernoriega

or dis j me

♬ original sound - :)

A tinédzser halálának okát nem hozták nyilvánosságra, idegenkezűség gyanúja nem merült fel. Cooper korábban nyíltan beszélt a mentális betegségéről és szerfüggőségéről. Állítása szerint kilencéves kora óta küzdött az addikcióval.

Noriega Instagram-oldalán megjelent a tragikus eset óta egy poszt: a fiú lánytestvére, Parker üzent a követőknek, hogy a család nevében megköszönje a részvétnyilvánításokat.

Halála hatalmas tragédia a családunk és a szeretteink számára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cooper Noriega (@cooper.noriega) által megosztott bejegyzés


Az anya, Treva az Instagramon osztotta meg a hírt, a bejegyzést ezekkel a szavakkal kezdte: „A szívem örökre összetört”, Noriega apja pedig a Facebookon írt:

Nincsenek szavak, amik kifejezhetnék a gyászt és a veszteséget. Nem így kellett volna történnie. Nem lenne szabad a gyermeknek a szülei előtt elmennie. Cooper annyi embert megérintett. A fiam hívő volt, és tudom, hogy Isten közelében van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik