Élet-Stílus

Boldogan él a nő a férjével és a férfi hét barátnőjével

Még poliamoriának is szokatlan kapcsolat.

A Sun sajátos sztorit közölt egy Arthur nevű brazil férfiról, aki boldog házasságban él párjával, Luanával. A felesége mellett hét barátnője is van.

Így alkotnak ők egy kapcsolatot: Arthur, Luana és a hét lány: Tania, Lorena, Kyara, Melina, Emelly, Cyntia és Thayanne.

Az egész úgy kezdődött, hogy amikor Arthur összejött Luanával, elkezdtek együtt konditerembe járni. A férfi hamar sportos alakra tett szert, és ezzel párhuzamosan nőtt az önbizalma is.

Egyszer csak megkérdezte párját, mit szólna hozzá, ha más lányokat is behozna a kapcsolatukba.

Luana imádja Arthurt, és akkor igazán boldog, ha a párja is az, úgyhogy belement a dologba. Így bővült ki a párkapcsolatuk poliamoriává, kilencfős boldog csapattá. A lap szerint féltékenykedés csak akkor jöhet szóba, ha a férfi – akiért egyaránt rajong minden egyes lány – netán több időt tölt valamelyikükkel, de persze Arthur igyekszik mindenkire ugyanannyi figyelmet fordítani.

Arthur, Luana és a lányok egy ceremóniával is megerősítették többszerelmű kapcsolatukat: a férj és a feleség megcsókolták egymást az oltárnál, a többi lány közben egymással váltott csókot.

Arthur családja nem rajong a furcsa szerelmi sokszögért, de elfogadták a férfi döntését. A pár nemrég mutatta be a többi lányt Arthur nagymamájának, aki elmondta: vallásos érzelmei miatt nem tudja támogatni ezt a (sok) kapcsolatot, de tiszteletben tartja unokája érzéseit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik