Élet-Stílus

Menyasszonya sírjára vitt virágok miatt kapott felfüggesztett börtönt

Az alabamai férfit néhai párja apja perelte be.

Winston Hagans 2021 januárjában veszítette el menyasszonyát: Hannah Ford autóbalesetben hunyt el, egy hónappal azután, hogy Hagans megkérte a kezét.

Az alabamai férfi azóta rendszeresen visz virágot Hannah sírjára. Nem tudni, meddig, ugyanis a napokban felfüggesztett börtönbüntetést kapott szemetelés miatt.

Hagans közös fotóikkal díszített virágdobozokat készített néhai menyasszonya sírjára, mivel Hannah nem szerette sem a vágott, sem a művirágokat. A virágdobozok elhelyezése azonban nem nyerte el a nő apjának, Tom Ford atyának a tetszését, aki a fiatal pár kapcsolatát is végig ellenezte. 2021 májusa óta a pap 10 dobozt talált lánya sírján – ezeket vagy visszaküldte Hagans-nek, vagy egyszerűen kidobta őket a szemétbe. Winston Hagans-et pedig feljelentette.

Az atya elmondta, az első virágdoboz, amire a síron bukkant, „rohadó fa volt valami képekkel”, úgyhogy kidobta. Hagans ezek után minden alkalommal új virágdobozt készített, és kivitte a sírra. 

Ahogy írja az alábbi Instagram-bejegyzésben: „Ez már a 4. alkalom, hogy virágdobozt teszek a sírjára, és valaki, akit (a menyasszonyom) ismert, folyton kidobja őket. Valaki állandóan eldobja a virágokat, amiket ültetek… de minden alkalommal, amikor ezt csinálja, én ültetek még többet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Winchester Hagans (@a_chosen_sinner) által megosztott bejegyzés

A helyi előírások tiltják, hogy a sírhelyeken dobozokat, játékokat és más hasonló tárgyakat helyezzenek el. A bíróság elítélte Winston Hagans-et, mivel „egyértelműen megsértette” a szemetelésről szóló törvényt.

Amellett, hogy meg kell fizetnie az 50 dolláros (19 ezer forint) bírságot és a 251 dolláros (95 ezer forint) bírósági költséget, 30 napos felfüggesztett börtönbüntetést is kapott – azzal a feltétellel úszhatja meg a letöltendő szabadságvesztést, hogy nem helyez további virágokat a sírra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik