Élet-Stílus

Egy tartálynyi csokiba esett két munkás a Mars egyik gyárában, tűzoltók mentették ki őket

Sean Gallup / Getty Images (illusztráció)
Sean Gallup / Getty Images (illusztráció)
Tiszta Charlie és a csokigyár. De vajon a jobb vagy a bal Twix gyárban történt az eset?

Micsoda munkahelyi baleset: tűzoltóknak kellett kimentenie két munkást csütörtökön egy tartály csokiból a sokféle édességéről (Mars, Twix, Sinckers, M&M’s) híres Mars Wrigley egyik amerikai gyárában. A keserédes kalandba keveredő munkások véletlenül beleestek egy csokoládéval töltött tartályba, ahonnan aztán nem tudtak kijönni maguktól.

Helyi idő szerint délelőtt 10 óra 51 perckor futott be a segélyhívás a Pennsylvania állambeli Lancaster megye Elizabethtown kerületében található gyárból – ahol főként M&M’s-et gyártanak – a 911-hez, így a helyszínre küldték a tűzoltókat, akiknek lyukat kellett fúrniuk a tartályba, hogy kifolyjon a benne található csokoládé, és ki tudják menteni a két munkást.

A mentőakció után a két áldozatot kórházba kellett szállítani.

Bár a vállalat nem erősítette meg a hírt az NBC reggeli magazinműsorának, a The Today Shownak, Lancester megye szóvivője igen. A történetről tudható részletek is a hivatalos megyei tájékoztatóból származnak.

Ugyanakkor a szóvivő azt is elmondta, hogy a helyi rendőrséget nem értesítették sérültekről az eset kapcsán, a csokiba ragadó két munkást csak elővigyázatosságból vitték kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik