Élet-Stílus

Lukács Laci a Tankcsapdát ért kritikákról: Nem érdekel bennünket a kommentelő társadalom!

Azt ígérik, visszatérnek a rockosabb vonalra.

Új dallal rukkolt elő a Tankcsapda a napokban: a zenekar összeállt egy másikkal, a BSW-vel, így adták ki BAZ+ (Túl vagyok rajtad) című dalukat, ami megosztotta a YouTube-felhasználókat, de a közösségi médiában is záporoztak a kritikák a debreceni együttes felé a dal könnyedebb, kevésbé rockos stílusa miatt.

Kapcsolódó
Egy nap alatt 29 ezer dislike-ot kapott a Tankcsapda és a BSW új klipje
És 33 ezer lájkot, ezzel kis híján egyenlő az állás.

A Bors érte el az együttest, Lukács Laci szólalt meg nekik.

Nem érdekel bennünket a kommentelő társadalom! Úgy gondolom, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét a zenéink között. Mi egy alkotói társaság vagyunk és a szabadság a lényegünk. De szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy urai vagyunk a helyzetnek és a következő klip már sokkal rockosabb lesz.

Tavaly decemberben lapunk is közölt egy interjút a bandával, a frontember akkor azt mondta: „Mi egy kibaszott rock and roll zenekar vagyunk. Azzal kezdtük ’89-ben, hogy egy jó nagyot bemutattunk mindenkinek. Ehhez képest, miért kéne nekem bocsánatot kérnem állandóan a létezésemért?”.

Kapcsolódó
Tartottak minket már komcsinak és Demszky házi zenekarának is – interjú a Tankcsapda tagjaival
A Tankcsapda nem politizál, a politika viszont sajnos tankcsapdázik – vélik Lukács Lászlóék, akik szerint igenis vissza szabad és kell szólni, ha támadás éri a zenekart. De vajon mit jelent számukra a lázadás? És hallgatnak-e még Tankcsapdát a fiatalok? Interjú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik