Élet-Stílus

Verekedés tört ki a repülőn, mert egy férfi levizelte a testvérét

Változtatnia kellett az útvonalán egy Londonból Krétára tartó repülőgépnek, május 3-án, miután két utas összeverekedett a fedélzeten. A balhés utasok testvérek voltak, akik azért estek egymásnak, mert az egyikük levizelte a másikat.

Idő előtt, Korfun kellett leszállnia a Jet2 légitársaság egyik Londonból Krétára tartó repülőjáratának május 3-án – írja a Daily Mail című brit bulvárlap.

A kapitány azért döntött a kitérő mellett mert két férfi durván összeverekedett a fedélzeten és a többi utas biztonságát veszélyeztették. A férfiakat rendőrök vezették le a gépről, a többi utas közel négyórás késéssel jutott el Krétára, az onnan hazaindulóknak pedig egyel több éjszakát kellett a szigeten tölteniük.

A verekedők, Alfie és Kenneth Springthorpe testvérek. Mindketten részegek voltak, a többi utas azt mondta, a gép személyzete két literes vodkás üveget talált az üléseik mellett, az egyik teljesen üres volt, a másik félig. A verekedés állítólag azzal kezdődött, hogy az egyik testvér levizelte a másikat.

A Springthorpe-fivéreket 50 ezer fontra (kb. 23 millió forintra) büntette és egy életre kitiltotta járatairól a légi társaság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik