Élet-Stílus

Szexvideókat töltött fel magáról a Pornhubra Joe Biden fia

Stefani Reynolds / AFP
Stefani Reynolds / AFP
Újabb kínos titok szivárgott ki Hunter Bidenről, Joe Biden amerikai elnök 52 éves fiáról, aki 2019-ben elhagyta a laptopját.

Több tucat szexvideót töltött fel a Pornhub pornómegosztóra Hunter Biden – írja a birt Times értesüléseire hivatkozva a 444. A felvételeken az Egyesült Államok elnökének fia prostituáltakkal látható.

Hunter Biden még 2019-ben vitte be a laptopját egy szervizbe, de soha nem ment érte, az üzlet tulajdonosa ezért egy idő eltelte után megosztotta a gépen található adatokat az FBI-jal. A fájlok másolatai aztán Donald Trump bizalmasa, Rudy Guiliani kezébe kerültek, aki felhasználta ezeket Joe Biden ellen, aki az akkor regnáló Trump kihívójaként indult a 2020-as amerikai elnökválasztáson.

Így derült fény Hunter Biden zavaros pénzügyeire, illetve ukrajnai és kínai, gyanús üzleteire. Az ügyben vizsgálat folyt, mely megállapította, hogy Joe Biden nem felelős fia kétes manővereiért, Hunter csak azt használta ki, hogy akik az apjához próbálnak közelebb kerülni, előszeretettel környékezik meg őt is.

Kapcsolódó
Hunter Biden „szép dolgai” a drogfüggőség és a családi tragédiák árnyékában
A 2020-as amerikai elnökválasztási kampány egyik legcsúnyább mozzanata volt, amikor Donald Trump kampánycsapata az ellenfél, Joe Biden fiát kezdte támadni. A terv nem jött be, Hunter Biden pedig idén tavasszal megjelentette az emlékiratait, amelyben egyebek mellett arról ír, miért lett alkohol- és drogfüggő.

Bár Joe Biden megnyerte a választást, úgy tűnik a fia laptopja tartogat még meglepetéseket. Most szivárgott ki, hogy a szervizben felejtett laptop adatai alapján Hunter Biden pornófüggő, és nem csak nézni szereti a felvételeket.

Hunter több tucatnyi házipornó-videót osztott meg Pornhubon, melyeken ő szerepelt, különböző prostituáltakkal. Bár arra vigyázott, hogy a bárki számára elérhető felvételeken ne legyen felismerhető, a laptopja adatai alapján biztosan tudható, hogy ő szerepel a videókon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik