Élet-Stílus

Johnny Depp és Amber Heard is reagált a bíróság ítéletére

John Phillips / Getty Images for BF
John Phillips / Getty Images for BF
Heard csalódott, Depp hálás.

A fairfaxi bíróság helyi idő szerint tegnap délután három órakor hirdetett ítéletet a Johnny Depp kontra Amber Heard becsületsértési perben. A színésznőt bűnösnek találták, mivel szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg férje jó hírnevét. Ezért 15 millió dollár kártérítést ítéltek meg Deppnek.

Kapcsolódó

Az ítéletre Depp és Heard is a közösségi oldalát használva reagált.

Johnny Depp közleményében arról írt, hogy az élete hat évvel ezelőtt egyetlen szempillantás alatt változott meg. A róla keringő hírek bejárták a világot, megrengették az életét és a karrierjét, nem beszélve a szeretteire gyakorolt hatásokról. Mint írja, azért állt bele az ügybe, mert úgy érezte, tartozik a gyerekeinek és a támogatóinak azzal, hogy elmondja az igazságot. Megkönnyebbült, hogy ez végre sikerült.

Hat évvel később a bíró visszaadta az életemet. Igazán hálás vagyok. (…) Letaglózott, és most is letaglóz az a túláradó szeretet és kolosszális támogatás, kedvesség amit a világ különböző tájairól kapok. Remélem, hogy az igazság kimondására irányuló törekvésem segített másokon, férfiakon vagy nőkön, akik hozzám hasonló helyzetbe kerültek, és akik támogatják őket, soha nem adják fel. Azt is remélem, hogy a továbbiakban ismét létezik majd ártatlanság, amíg a bűnösséget be nem bizonyítják. A bíróságon és a médiában egyaránt

– hangzott a színész nyilatkozatának egy része, ami a cikk megírásakor közel 13 millió kedvelést számlál az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Johnny Depp (@johnnydepp) által megosztott bejegyzés

Amber Heard is közleményben fogalmazta meg gondolatait az ügy végkifejletének kapcsán.

Nem találok szavakat arra, mennyire csalódott vagyok ma. A szívem szakad meg, hogy egy egész hegynyi bizonyíték sem volt elég ahhoz, szembe szálljak az exférjem aránytalanul nagy erejével, befolyásával és karizmájával. De még inkább csalódott vagyok amiatt, amit ez az ítélet más nők számára jelent. Azokat az időket idézi vissza, amikor egy nőt nyilvánosan megalázhattak és megszégyeníthettek, ha hallatni merte a hangját. Semmibe veszi azt az eszmét, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni

– kezdte posztját Heard, aki meg van győződve arról, hogy Johnny Depp jogi képviselete megvezette az esküdtszéket, hogy figyelmen kívül hagyják a szólásszabadságot és azokat a bizonyítékokat, amikkel Heard és csapata pert nyertek az Egyesült Királyságban.

Szomorú vagyok, hogy elveszítettem ezt az ügyet. De még inkább elszomorít, hogy úgy látszik, elveszítettem valamit, amiről azt hittem, hogy amerikai állampolgárként jogom van – hogy szabadon és nyíltan beszélhessek

– zárta gondolatait Amber Heard, akinek a cikk megírásáig 220 ezer kedvelést kapott a posztja, egyet az Aquamen színészétől, Jason Momoától.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik