Élet-Stílus

Puskás Peti: Budapest jó irányba halad biciklis fejlesztésekben, már csak kultúrában kéne felnőni hozzá

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A napokban két veszélyes élmény is érte vezetés közben.

A budapesti biciklizésről fejtette ki hosszan a véleményét Puskát Peti. Posztját azzal kezdte, ő a legboldogabb, hogy ennyi bicikliút épül a fővárosban, mert mikor ő kezdett kerékpározni Budapesten 15 éves korában, nem volt hely a bicajosoknak. Felidézte, hogy lett egy komolyabb balesete is emiatt, utána a sürgősségin kötött ki, miután egy fuvarozó bevitte őt a kórházba.

A példáját nem véletlenül elevenítette fel, mint az énekes írja, hasonló szitukat élt át a napokban, csak akkor ő volt az autó mögött.

Az elmúlt két napban két biciklis és egy rolleres jött az autóm elé fékezés nélkül, nemhogy szabálytalanul, de olyan váratlan helyről az úton, amire nincs is szabály, ebből egyszer azt a választ kaptam, hogy faszt dudálsz, a másiknál meg egy középső ujjat. Elárulom kedves biciklis társam, hogy az Andrássy szerviz úton mindenhol elsőbbségadás kötelező tábla van. Nem tudom mi történt az emberekkel, hogy a bocsánatkérő kézfeltartás helyett, inkább jobb elküldeni a másikat úgy, hogy ha nem fékezek be, hívhattam volna a mentőt.

Puskás szerint mindenki hibázik az utakon, és szerinte Budapest jó irányba halad fejlesztésekben.

Budapest jó irányba halad kerékpáros fejlesztésekben. Már csak kultúrában kellene felnőni hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik