Élet-Stílus

Kandász Andrea az elhajlási engedélyéről: A férjem azt mondta, ő mindennek örül, ami nekem jólesik

TV2
TV2
A műsorvezető persze gyakorlatban nem élne a lehetőséggel, amit a férjétől, Feritől kapott.

Kandász Andrea a Drágám, add az életed! múlt heti adásában beszélt arról, hogy a férje, Feri örökös elhajlási engedélyt adott neki, de ez fordítva már nem igaz. A műsorvezető a minap a Borsnak magyarázta el, mit is takar ez pontosan.

Kapcsolódó
Kandász Andreának örökös elhajlási engedélyt adott a férje, de ez fordítva már nem igaz
A férj szerint nem kell mindig egyensúlyban lennie a dolgoknak.

Az elhajlási engedély a klasszikus értelemben azt jelenti, hogy valaki a partnerén kívül mással is ágyba bújhat. Feri azt mondta, hogy ő mindennek örül, ami nekem jólesik. Feltétel nélkül szeret. Én azonban sosem élnék vissza ezzel! A gyakorlatban a zöld lapom inkább annyit tesz, hogy nyugodtan megnézhetek egy szép férfi feneket anélkül, hogy jelenet lenne belőle vagy attól kellene tartanom, hogy észreveszi-e a férjem

magyarázta a műsorvezető, hangsúlyozva, hogy szó sincs arról, hogy esetleg nyitott házasságban élnének.

Szerinte a férje „trükkös fazon”, mivel tudja, hogyha valaki ekkora szabadságot kap, akkor utána már nem is akar igazán szabad lenni, hiszen a dologból kimarad az izgalom.

Tudta, hogy én őt annyira szeretem, hogy nincs szükségem senki másra, de ha úgy hozná a sors, hogy lenne, akkor őt ez egyáltalán nem zavarná. Legalábbis ezt mondja

– tette hozzá.

A műsorvezető egyébként nem osztogatja ilyen bőkezűen az ilyesfajta engedélyeket – elmondása szerint azért nem, mert a férjének nincs rá szüksége.

Én nem adok neki ilyen jogosítványokat, hiszen feltételek nélkül bízom benne, így miért is lenne szüksége rá. A nők ebből a szempontból másként működnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik