Élet-Stílus

Olcsón vett egy használt kanapét, aztán megtudta a bútor mocskos titkát

TikTok / @malloryonthemoon
TikTok / @malloryonthemoon
Ha egy ajánlat túl szépnek tűnik, érdemes gyanakodni, hogy valami sötét lappang a háttérben. Egy fiatal lány ezt figyelmen kívül hagyta, így csak utólag szerzett tudomást a bagóért vásárolt, ám fantasztikus kanapéja sötét múltjáról.

Egy Mallory nevű fiatal nő annyira büszke volt az új kanapéjára, hogy a TikTokon is el kellett dicsekednie vele. A makulátlannak tűnő, dizájnos bútordarabot mindössze 700 dollárért (kb. 257 ezer forintért) hirdették a Facebook piacterén, miközben újonnan több mint négyezer dollárba (kb. másfél millió forintba) kerül – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Mallory nem tudott ellenállni, megvette a kanapét, majd megmutatta a követőinek. Nem sokkal később többen is megírták neki, hogy a bútordarab nemrég még swinger-, vagyis párcserés szexklub berendezéséhez tartozott.

@malloryonthemoon #greenscreen YALL EVER SEEN A ROUND COUCH BEFORE?! #fbmarketplace #greenscreen #marketplacefinds ♬ original sound - Mallory

Nagyon sok ember fordult meg rajta, és nem voltak felöltözve.

Undorító, a helyedben gyorsan megszabadulnék tőle.

Nagyon alaposan tisztítsd ki!

– sorjáztak a hozzászólások.

Mallory úgy döntött, humorosan fogja fel dolgot. A kanapé azóta is a lakása dísze, persze többszöri tisztítás és fertőtlenítés után.

@malloryonthemoon

THANK YOU TIKTOK 😭😂

♬ the perfect girl

Ajánlott videó

Olvasói sztorik