Élet-Stílus

Egy játékokkal teli táskával és egy szívszorító levéllel tették utcára a kölyökkutyát

Egy tűzcsaphoz kötözve találtak rá egy kutyakölyökre wisconsini Green Bayben. Volt mellette egy nagy táska is, tele a kedvenc dolgaival és egy levél, melyben az előző gazdi elmagyarázza, miért választotta ezt a drasztikus megoldást.

Miután rátaláltak, a tűzcsaphoz kötözött, Baby Girl nevű kutyus a Humane Society nevű állatvédő szervezethez került – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Mirror című brit bulvárlap. A szervezet nem hozta nyilvánosságra a kölyök mellett talált levél tartalmát, csak annyit árultak el, hogy az előző gazdi a kutya és a saját egészségi állapota miatt, végső elkeseredésében döntött úgy, hogy sorsára hagyja Baby Girlt.

Amikor a kutyust a menhelyen megvizsgálták, kiderült, hogy diabates mellitusa van, vagyis cukorbeteg. Az állapota miatt rendszeres vércukorszint-ellenőrzésre, speciális étrendre és inzulininjekciókra van szüksége, ami havonta több száz dollárba kerülhet.

A Humane Society munkatársai egy nyilvános Facebook-bejegyzésben az írták, megértik a volt a gazdit és sajnálják, hogy így kellett döntenie. Abból, ahogy összecsomagolta Baby Girl kedvenc dolgait, látják, mennyire szereti a kutyust, és el tudják képzelni, mennyire nehéz lehetett neki. Bíznak benne, hogy Baby Girl a történtek ellenére boldog jövő előtt áll.

Csak néhány nap kellett hozzá, hogy a cukorbeteg kutyus új, szerető gazdit találjon, aki megfelelően tud gondoskodni róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik