Élet-Stílus

Hat percen át verekedett egy megvadult kenguruval a nyugdíjas bokszedző

YouTube / 9 News
YouTube / 9 News
Egy közel két méter magas, megvadult kenguru támadt rá egy férfira az ausztráliai Victoriában. Az 59 éves, volt bokszoló perceken át harcolt a megtermett erszényessel.

A victoriai Cliff Des azért ment ki a házából, hogy megnézze, mi nyugtalanítja annyira a szünet nélkül ugató kutyáit. Hamarosan észrevette, hogy egy megtermett kenguru próbálja kiszedni a kutyákat a kerítésen keresztül – írja az ausztrál 9News.

Az 59 éves férfi megpróbálta elijeszteni a megtermett állatot, az azonban nem rettent meg tőle. Des érezte, hogy baj lesz, ezért megpróbált visszamenekülni a telkére, a kenguru azonban üldözni kezdte, majd rávetette magát.

A volt bokszoló és korábban bokszedzőként is dolgozó Des felkapott egy ágat, hogy védekezhessen. Hat percen át küzdött a megvadult a kenguruval, majd sikerült földhöz vágnia az állatot, ami elég időt adott neki a menekülésre.

Des azt mondja, az életéért küzdött, biztos benne, hogy a kenguru nem hagyta volna életben, ha az állatnak sikerült volna fölé kerekednie. A férfi szerint ugyanakkor a kenguru jogosan támadt.

„Mi jöttünk az ő földjükre, az útjainkat az ő útjaikra építettük. Csodálatos állatok. Ha van tanulsága a történetnek, akkor az, hogy többé ne menjek a közelükbe. Ők is bekattanhatnak, nem tudjuk, hogyan jár az agyuk” – nyilatkozta Des.

A férfi néhány zúzódással és horzsolással úszta meg a kalandot, míg a kenguru látszólag sértetlenül ugrált el a helyszínről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik