Élet-Stílus

Erotikus modell fizette ki egy rákos kamaszfiú kezelését

A legjobban kereső mexikói OnlyFans-modell kedveskedni szeretett volna a rajongóinak, ezért kitalálta, hogy kifizeti egy szerencsés zsírleszívását. Nem sokkal később azonban kapott egy üzenetet, ezért változtatott a tervein.

Karely Ruiznak több mint négymillió követője van az Instagramon, és az előfizetéses, leggyakrabban erotikus tartalmak megosztására használt OnlyFansen is népes rajongótábora van. A 21 éves nő nemrég kitalálta, hogy egyik szerencsés rajongóját meglepi egy zsírleszívással, de aztán kapott egy kétségbeesett üzenetet – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Egy Sebastian Herrera nevű, 17 éves fiú anyja azt írta a modellnek, ő nem akar zsírleszívást, de nagyon hálás lenne, ha Ruiz segítene neki kifizetni a rákkal küzdő fia kezelését. Néhány nappal később Ruiz egy Herrerával közös fotót osztott meg. A modell nem csak a fiú kezelését fizette ki, de két videojátékkonzolt is vitt neki ajándékba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karely Ruiz (@karelyruiz)

A hozzászólások között Ruizt többen támadták azzal, hogy csak népszerűséghajhászásból segít, a modell azonban visszautasította a vádakat. Azt mondja, nincs szüksége ilyesmire ahhoz, hogy reflektorfénybe kerüljön, amit tett, azt szívből tette. Hozzátette: arra született, hogy adjon, a bevételei nyolcvan százalékából eddig is szegénysorsú szüleit támogatta.

Volt olyan kommentelő is, aki úgy gondolta, megpróbálja megragadni a pillanatot: 3 ezer dollárt (kb. 1,1 millió forintot) kért Ruiztól, hogy kifizethesse a tandíját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik