Élet-Stílus

Zöldséget vett, háziállata lett

Pak choi meglepetés.

A 23 éves Vagner Cuna az edzőterembők hazafelé vett egy pak choi-t. A polcon a hátsók közül emelte ki, mert nem akart olyat, amelyiket már más vásárlók megfogdostak. Otthon már épp be akarta tenni a bordáskelt a forrólevegős fritőzébe, amikor észrevette

99 pennyért nem csak a salátát, egy kétéltűt is vásárolt.

@vagner_ldn I bought a vegetable from Morrisons and it gave me a “surprise” gift 🦎😳 #newt #morrisons #gross #bugsinfood #foryou #lizard ♬ original sound - Vagner🕺🏿🦎

Kinyitottam a csomagot, megfordítottam és ekkor láttam meg. Bárcsak rögzítették volna az első reakciómat, mert nagyon vicces volt.

Cuna a pak choi előkészítése közben éppen a testvérével beszélgetett telefonon, Mikor felkiáltott a férfi, a báty azt hitte, valami baj történt, megégette magát Cuna vagy valami ilyesmi.

Roy, a testvér hazasietett, és egy szomszédjuk segítségével találták ki, mi legyen a gőtével.

Először arra gondoltak, visszaviszik a boltba, de nem tudták, ott majd mit tesznek az állattal, talán csak kidobják egy szemetesbe. Végül egy állatkereskedésben kötöttek ki, ahol bár átvenni nem vették át a kétéltűt, adtak ingyen egy ketrecet és pár hasznos tanácsot.

Csakhogy kiderült, az állat nem egy gyík, ahogy azt eredetileg gondolták, hanem egy pettyes gőte, aminek vízre van szüksége. Cuna, akinek korábban soha nem volt háziállata, az állatkertet és egy állatorvost is felkeresett, aki szintén nem tudott segíteni.

Végül egy állatorvosnak tanuló haver segített a férfin, aki látta Cuna tanácstalanságát árasztó posztjait. Ő mondta, hogy egy folyóparton vagy valami hasonló nedves helyen engedje szabadon a gőtét, semmiképp ne rakja vízbe.

Cuna végül a londoni Regent’s Parkban engedte szabadon az állatot, amit akkor már leginkább megtartott volna, ha többet tudott volna arról, hogyan tudja fenntartani, annyira hozzá nőtt a szívéhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik