Élet-Stílus

Csősz Boglárka a házasságáról: A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni

tv2
tv2
Nehéz döntések várnak rájuk, mint azt a színésznő mondja.

Napok óta téma a magyar bulvársajtóban Csősz Boglárka házassága. A színésznő a HOT! Magazinnak nyilatkozott erről, elmondva, férjével különköltöztek 14 év után.

A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért éveken át kettőnkért én hoztam a nagyobb áldozatokat. Az elmúlt években azonban nem csak őt, de engem is inkább az üzleti dolgaim kötötte le, így egyre nehezebben tudtuk összehangolni a találkozásainkat. Be kellett látnunk, hogy az életem olyan szakaszába érkezett, amikor újra meg kell találjuk magunkat.

Továbbá hozzátette azt is:

Valakit elengedni éppen olyan lassan szabad, mint ahogy megismertük. Bár még mindig a férjem az a férfi, akinek lenyűgöz az intelligenciája, a kulturáltsága, az élethez való hozzáállása, és bármikor vakon rábíznám az életem, időközben átalakultak az egymás iránt érzett érzelmeink. Sírva beszélgettünk a jövőnkről, nem könnyű döntések várnak ránk, hiszen tizennégy évnyi mély és bensőséges kapcsolat sorsáról kell döntenünk. Szerencsére, Burakkal annyira szeretjük és tiszteljük egymást, hogy bárhogy döntünk, örökre megmarad a jó kapcsolat köztünk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HOT! Magazin (@hotmagazin) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik