Élet-Stílus

Mila Kunisék eddig több mint 35 millió dollárt gyűjtöttek Ukrajnának, Ellen DeGeneres további 30 ezerrel támogatta a kezdeményezést

Youtube / TheEllenShow
Youtube / TheEllenShow
A műsorvezető a talkshowjában adta át neki a 30 ezer dollárról szóló csekket.

Mila Kunis ma meglepetésvendégként tűnt fel Ellen DeGeneres leköszönőben lévő műsorában. A színésznő a közönségben bújt meg, csak azután derült fény a kilétére, hogy a műsorvezető felállította a közönséget, majd különböző állításokat tett fel nekik, és csak az maradhatott állva, akire ezek igazak voltak. „Ashton Kutcher feleségeként” már csak Mila Kunis maradt talpon.

A beszélgetés főként az Azok a 70-es évek show című műsorban való szerepléséről szólt, majd egy ponton DeGeneres megemlítette, hogy szörnyű, ami Ukrajnában történik, és néha nehezére is esik jól éreznie magát, de reméli, hogy a műsorával egy vidámságot hozhat azoknak az életébe, akik nehézségekkel küzdenek. Ezt követően hangzott el, hogy Kunisék már több mint 35 millió dollárt gyűjtöttek a színésznő szülőhazájának (az eredeti cél 30 millió dollár volt márciusban), mire DeGeneres egy 30 ezer dollárról szóló csekket hozatott elő, mondván, ezzel is támogatná a házaspár fáradozásait.

Kapcsolódó
Mila Kunis megtörte a csendet az orosz-ukrán háború kapcsán
Férjével együtt nagyszabású adománnyal támogatták Ukrajnát, és tovább emelnék a tétet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik