Élet-Stílus

Tornóczky Anita: Inzulinrezisztenciám és pajzsmirigygondom van, minden, ami elméletileg akadályozza a teherbeesést

Youtube / Palikék Világa by Manna
Youtube / Palikék Világa by Manna
A vőlegényével szeretnének már gyereket, attól sem zárkóznak el, hogy egy napon akár örökbe is fogadjanak.

Tornóczky Anita tavaly decemberben beszélt először arról, hogy párjával, Miklóssal szeretnének családot alapítani. A férfi azóta el is jegyezte a műsorvezetőt, már készülnek az esküvőre. Ami viszont a családalapítást illeti, bizonyos körülmények megnehezítik a dolgukat.

Kapcsolódó
Eljegyezték Tornóczky Anitát
Szerelme négy év után tette fel neki a nagy kérdést.

Abszolút nyitottak vagyunk a baba érkezésére, nekem vannak mindenféle egészségügyi dolgaim, amit meg kell oldani azért, hogy ez biztosan teljesüljön. Ezek folyamatban vannak, inzulinrezisztenciám és pajzsmirigygondom van, tehát minden, ami elméletileg akadályozza a terhességet. Két napja voltam vérvételen, és úgy tűnik, mindent kézben tartanak az orvosok

– mondta Palik Lászlóék Három igazság című műsorában Tornóczky, aki szerint a hormonok világa még az orvosok számára is rejtély, így egy civil embernek gyakran nagyon nehéz összeraknia a képet azt illetően, hogy mi is történik egy adott ponton a testében.

A műsorvezető arra is kitért, hogy mivel most már menyasszony, a baba tulajdonképpen egy félig-meddig „hivatalos” kapcsolatba érkezne, bár hozzátette, hogy részéről ez sosem volt kritérium a gyerekvállalás tekintetében. Mint mondja, az első gyereknek nagyon örülne, hogy utána hány kistestvér érkezik, az már a jövő zenéje, de az örökbefogadás elől sem zárkózna el.

Az elsőtől nagyon boldog leszek, aztán hogy utána hányat ad a Jóisten, az kérdés. Azt se zárnám ki, hogy egyszer örökbe fogadnék még, a saját mellé

– magyarázta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik