Élet-Stílus

Pornóvideókkal finanszírozza álomutazását egy fiatal pár

Instagram / iammimiboom
Instagram / iammimiboom
Évek óta Európában utazgatnak, tervük, hogy motorral járják be Afrikát. Hogy minderre elég pénzük legyen, esténként másféle kalandoké a főszerep: kamera előtt.

A 24 éves Mimi Boom nagyon fiatalon kezdett el dolgozni, hogy fenntartsa magát. A lett nő három évvel ezelőtt hagyta el utolsó munkahelyét, ahol pincérnőként dolgozott, hogy a barátjával, Dannel utazgasson Európában – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Először csak néhány, turisták által felkapott helyre akartak elmenni, de hamar ráéreztek az utazás ízére és kitaláltak egy módszert, mellyel pénzt kereshetnek az állandó kalandozásra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mimi Boom (@iamimiboom) által megosztott bejegyzés

Mimi és Dan Spanyolországban ismerkedtek meg, először csak barátok voltak, de idővel egyre jobban vonzódtak egymáshoz, összejöttek. A szexben mindketten nyitottak, szeretnek új dolgokat kipróbálni, így néhányszor videóra vették magukat szeretkezés közben. Nem sokkal később jött az ötlet, hogy a szexvideókkal akár pénzt is kereshetnének.

A pár most azt tervezi, hogy egy motoron körbeutazza Afrikát. Több mint 60 ezer kilométert tesznek majd meg és a pornóvideóikból finanszírozzák életük kalandját. Különleges helyeken terveznek szexvideókat fogatni, de odafigyelve arra, hogy nehogy megbántsanak vele másokat.

Mimi azt mondja, sokan, a legközelebbi barátaik is szkeptikusak a tervvel kapcsolatban, de ők mindenképpen belevágnak. Ami a családot illeti, a fiatal nő még nem beszélt velük, mert fél a reakcióiktól.

Soha nem függtem a szüleimtől, megértettem, hogy megvannak a saját, sokkal nagyobb problémáik az életben. De minden nap szembesülnöm kell azzal, hogy emberek ítélkeznek fölöttem. Mindenki másképp látja a pornót, sokan gyűlölik, és nem is hibáztatom őket. Ők rögtön kiszolgáltatott nőkre, megjátszott nyögésekre és sikolyokra, durva beszédre asszociálnak, ha a pornó szót hallják. De a pornónak nem kell feltétlenül agresszívnek lennie. Én éppen azt élvezem, hogy a valódi érzelmeim látszanak rajtam, amikor filmezünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik