Élet-Stílus

A frászt hozta a Gatwick reptérre érkezőkre egy brit mókamester

Hatalmas, „Isten hozta Lutonban” felirat várta a gatwicki repülőtérre érkezőket május 21-én. Sokan összezavarodtak egy nő pedig pánikba esett, mert fogalma sem volt róla, hogyan fog a csomagjaival eljutni a másik repülőtérre, ahol a kocsiját hagyta.

Természetesen nem tévedt el a repülőgép és nem is irányították át másik leszállóhelyre, csak egy fiatal videós tréfájáról van szó. A YouTube-on közel egymillió követővel büszkélkedő Max Fosh készítette a hatvan méteres feliratot – írja a BBC.

Korábban már történtek hasonló átverések az Egyesült Államokban és Ausztráliában is, Fosh ezekből inspirálódott. A videós azt mondja, házról házra járt a Heathrow és a Gatwick repülőterek körüli házakat, és mindenütt megkérdezte, nincs-e egy kis része a teleknek, ahol leverhetne néhány cöveket, hogy kifeszítsen némi ponyvát. Végül egy kedves pár igent mondott neki.

Az vicc nem volt olcsó: a 8 méter magas, 3 méter széles betűkből álló felirat kihelyezése nagyjából 4 ezer fontba (kb. 1,8 millió forintba) került. Fosh engedélye még hat hétre szól, vagyis a terv szerint addig marad a felirat a gatwicki kifutópálya mellett, de a videós máris bőven elérte a célját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik