Élet-Stílus

Megismert egy lányt a randiappon, 8 ezer kilométert utazott miatta

Úgy tűnik, megérte.

Paddy Campbell az idén regisztrált fel először a Tinderre, miután szakítottak a párjával. Meg is ismerkedett egy nővel, akivel nagyon sok közös találtak egymásban. Azt hitte, a 32 éves skót férfi, hogy szerelme, Bridget Kelly Edinburgh-ből való, de nem, hanem a wisconsini New Glarusból, úgy 7,5 ezer kilométerrel arrébbról.

Kelly – aki szintén egy hosszútávú kapcsolaton volt éppen túl – két héttel a megismerkedésük után felvetette, elkísérhetné Campbell egy esküvőre, a férfi pedig fogta magát és el is utazott.

A második hét után meséltem neki egy esküvőről, aminél segítek a szervezésben, és azt mondta ő is segíteni akar. Velem akar jönni és ő lesz a partnerem az esküvőn

mesélte Kelly a TikTokján.

Előbb Glasgow-ból Dublinba repült Campbell, majd 14 órát várt, hogy felszállhasson a chicagói gépre, onnan pedig tovább mehessen Kelly városába.

A repülőtéren már ott várt a férfire Kelly, akivel egyből elmentek egy étterembe vacsorázni.

Ez volt életem legjobb randija

– mesélte egy másik videóban a nő, és arra is ígéretet tett, hogy a románcukból könyvet ír majd.

@fabledbridge Update on the First Date with my Scottish Beau 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿. Easily the best date I’ve ever been on. @paddycampbell685 #AmericaninScotland #ScotinAmerica #scotlandtiktok #fyp #foryoupage #tinderpassport #Scotland #longdistancerelationship #Chicago ♬ original sound - Whatsername

Ajánlott videó

Olvasói sztorik