Élet-Stílus

Nagy Adri annak idején majdnem az egész terhességét végigedzette

TV2
TV2
Csak pár héttel a szülés előtt hagyott fel a súlyzós gyakorlatokkal.

Nagy Adri kisfia, Benedek 2018 nyarán született meg. Az énekesnő ma a Mokka vendégeként mesélt arról, hogy csak nem sokkal a szülés előtt hagyott fel az edzéssel, még a nyolcadik hónap után is végzett súlyzós gyakorlatokat.

Kapcsolódó
Megszületett Nagy Adri babája
A kisfiú nevét is elárulta.

Én tulajdonképpen a kilencedik hónap közepéig edzettem. Végig súlyzós edzéseket végeztem, sportoltam. Futni nem futottam, mert azt nem éreztem komfortosnak gyerekkel a pocakban. Ami megdöbbentő, hogy szülés után a kötőszövetek olyan szinten ellazulnak, mert ugye minden a gyerekről szól, a gyerek táplálásáról szól, hogy én is megdöbbentem, hogy Jézusom, minek edzettem az egész terhességem alatt, ha ennyire látványosan elengedi magát a test

– mondta az énekesnő, akinek a császármetszése után a szétnyílt hasfalát is különleges gyakorlatokkal kellett helyrehoznia.

Alig fél évvel a szülés után aztán elkezdte ismét formába hozni magát. Kezdetben sétált, majd futni is elkezdett, méghozzá babakocsit tolva. Ma a családjának és a rugalmas időbeosztásának köszönhetően továbbra is rendszeresen sportol, jelenleg egy edző is segíti.

Az énekesnő egyébként nemrég arról beszélt, hogy szívesen vállalna akár hat gyereket is, de abban nem biztos, hogy mentálisan kibírná az ezzel járó megpróbáltatásokat.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik