Élet-Stílus

Bepereli a fiát egy indiai házaspár, amiért nem lett unokájuk

A szülők 240 millió forintnyi kártérítést követelnek, ha egy éven belül nem lesz unokájuk.

Egy, az észak-indiai Uttarakhand államban élő házaspár bepereli az egyetlen fiát és feleségét, amiért hat évnyi házasság alatt eddig nem ajándékozták meg őket unokával – írja a BBC.

Sanjeev és Sadhana Prasad azt állítja, hogy megtakarításaikat mind a fiuk felnevelésére fordították. 2006-ban az Egyesült Államokban küldték pilótképzésre, ami 65 000 dollár (kb. 24 millió forint) volt, és amikor a fiú 2007-ben visszatért Indiába, és elvesztette az állását, két évig ismét támogatták. Prasad azt állítja, hogy ők állták az esküvőt egy ötcsillagos szállodában, a nászutat külföldön, és adtak a párnak egy méregdrága luxusautót is.

A szülők csaknem 650 000 dollár (kb. 240 millió forint) értékű kártérítést követelnek, ha egy éven belül nem születik unokájuk.

A fiam hat éve házas, de még mindig nem terveznek babát. Ha van egy unokánk, akivel eltölthetjük az időt, akkor a fájdalmunk elviselhetővé válik

– mondta Prasad.

A házaspár ügyvédje azt közölte, hogy „lelki kegyetlenség miatt” követelnek pénzt. A pár kérelmét várhatóan május 17-én tárgyalja a bíróság.

Fiuk és felesége eddig nem nyilatkoztak a sajtónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik