Élet-Stílus

Május végén lesz Rubint Relláék esküvője, igyekszik nem kihízni a ruháját

Life TV
Life TV
Letisztult, testresimuló ruhában szeretne férjhez menni.

Rubint Rella nemrég két fitneszversenyen is színpadra lépett, mindkét alkalommal éremmel távozott. Rubint Réka unokahúga reméli, hogy még néhány hétig sikerül megtartani a mostani alakját, május végén ugyanis oltár elé lép. Nagyon odafigyel az étrendjére, szerinte ugyanis a versenyre való felkészülés után előfordul, hogy a sportolók nem kontrollálják, mit esznek, ezzel pedig könnyen vissza lehet hízni.

Én nagyon tudatosan próbálom visszaépíteni azt, hogy például reggelire zabkását eszem fehérjével, de most még nem teszek rá mogyoróvajat, nem teszek rá gyümölcsöket, hanem várok egy hetet, így eszem, aztán szépen fokozatosan növelem

– mondta Rubint, aki azért a verseny után adott az élvezeteknek, amibe belefért egy pizza, a fagyi, a csoki és a szilvásgombóc is.

Ami az esküvőt illeti, a hónap végére eső dátum mellett annyit lehet tudni, hogy a menyasszony nem szeretne habos-babos ruhában férjez menni. Mint mondta, egy letisztult, testresimuló ruhát választott a nagy napra.

A vőlegény egyébként nagyon szeretne már gyereket, Rubint viszont nemrég azt mondta, ezzel legalább jövő nyárig várna, mert akkor lesz az államvizsgája.

Kapcsolódó
Rubint Rella pasija már nagyon szeretne gyereket, de ő előbb lediplomázna
„Az államvizsga jövő nyáron lesz, utána jöhet a baba!“

Ajánlott videó

Olvasói sztorik