Élet-Stílus

Kárpáti Rebeka Sydney van den Boschnak: Mindig itt leszek neked, és aki bánt téged, annak a torkát harapom

TV2
TV2
Van den Bosch dupla masztektómián esett át.

A minap derült ki, hogy Sydney van den Bosch komoly műtéten van túl. Édesanyja korábban rákkal küzdött, ezért az influenszer részt vett egy speciális vizsgálaton, ami kimutatta, hogy ő is örökölte a hajlamot. Nem sokkal később egy mammográfiás vizsgálat során az egyik mellében kezdődő rosszindulatú daganatot találtak. Ekkor döntött úgy, hogy mindkét mellét eltávolíttatja.

Kapcsolódó
Sydney van den Bosch mindkét mellét eltávolították
A dupla masztektómiára megelőző jelleggel volt szükség.

Kárpáti Rebeka hosszú évek óta ápol szoros barátságot az influenszerrel, ma pedig hosszú posztban fogalmazta meg, mennyire büszke rá. Mint írja, van den Bosch 16 éves kora óta a legjobb barátja, és bár sok terhet cipel a hátán, sosem panaszkodik.

Sydneyről a külső szem szinte sosem mondja meg, hogy valami baja van, mert szinte mindig ragyog, jókedvű, laza és erős. De ez nem mindig van így belül. Rengeteg mindent cipel a hátán és neki is megvannak a maga keresztjei. Csak sosem nyavajog

– írta posztjában.

A modell szerint a barátnője szép példát mutat azzal, hogy elmeséli a történetét, és örül annak, hogy a prevenció mellett döntött, hiszen ha nem teszi, nem biztos, hogy ma is mellette lehetne.

Büszke vagyok Rád. Tudod, hogy még ha néha idegbe is rakjuk egymást, én mindig itt leszek neked, és aki bánt téged, annak a torkát harapom. Nagyon szeretlek

– zárta sorait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik