Élet-Stílus

Folyamatosan kerülnek elő emberi maradványok a vészesen apadó nevadai tóból

George Rose / Contributor / Getty Images
George Rose / Contributor / Getty Images
Újabb emberi maradványokat találtak a vészesen apadó Mead tóban, a nevadai Las Vegas közelében. Egy héttel korábban egy olajoshordóba rejtett csontváz került elő a mederből. A hatóságok attól tartanak, rengeteg hasonló felfedezés követi még az eddigieket.

Egy ember maradványait fedezték fel kirándulók május 7-én, délután a nevadai Mead tónál. A csontváz egy olyan helyről került elő, mely nemrég még víz alatt volt, de a tó fokozatos kiszáradása miatt napvilágra került – írja a Fox.

Az áldozat személyazonossága egyelőre ismeretlen, és mivel az ügyben indított nyomozás érdekeire hivatkozva, a rendőrség nem adott ki több információt, azt sem tudni, hogy mennyire régiek a maradványok. Egy helyi hírportál hatósági forrásokra hivatkozva azt írja, az ügyben nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Gyilkossági ügyben indult viszont nyomozás azzal a csontvázzal kapcsolatban, melyet egy héttel korábban, egy olajoshordóba rejtve találtak meg a tómederben. Az áldozat egy férfi, akit lőfegyverrel öltek meg, a cipője alapján valamikor a hetvenes évek közepétől a nyolcvanas évek első feléig terjedő időszakban.

A gyilkossági nyomozó Ray Spencer hadnagy azt mondja, ahogy a Mead tó vize fokozatosan visszahúzódik, egyre több emberi maradvány kerülhet elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik