Élet-Stílus

Galambos Lajosék egy időben azt fontolgatták, megváltoztatják gyerekeik vezetéknevét

tv2
tv2
Még a karrierje elején kacérkodott a gondolattal.

Az nlc.hu-nak adott interjút Galambos Lajos, aki a gyerekeivel való kapcsolatáról is beszélt az újságnak. A zenész elmondta, akarta őket védeni a médiától, de ez végül máshogy alakult.

Megpróbálhattam volna óvni őket a nyilvánosságtól, de ez nehéz, ha valaki ismert. Amikor kicsik voltak, gondolkoztunk rajta, hogy megváltoztassuk a vezetéknevüket. De amikor a lányom még egészen kicsi volt, ott volt a koncertjeim egyikén, amelyekre egyébként nagyon szeretett eljönni. Akkor valaki megkérdezte tőle, hogy hívják, mire büszkén válaszolta, hogy Galambos Boglárka. Ez annyira megható volt, hogy akkor elhatároztuk, nem változtatjuk meg a nevüket.

Új kapcsolatáról is mesélt, elmondva, lassan már bemutatná gyerekeinek a párját, de egyelőre még zárkózottabbak a témát illetően.

Szerintem már lassan itt az ideje, de a gyerekeim valamiért nem úgy állnak ehhez a dologhoz, én pedig nem akarom erőltetni. Azt mondták, hogy az otthonunkban ők nem szeretnének senkit látni, hiszen eddig az anyukájuk volt az édesapjukkal. Én pedig ezt tiszteletben tartom, de bízom benne, hogy egyszer majd a ők is megismerik a párom.

Galambos azt is hozzátette, azért is mesél új párkapcsolatáról, mert nem szereti az olyan típusú művészeket, akik felállnak a színpadra, a közönség várna egy-két szót, de ők nem nyilatkoznak. A zenész szerint sokkal jobb, ha elébe megy a dolgoknak, és úgy születik meg egy cikk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik