Élet-Stílus

Árpa Attila látja a párhuzamot saját élete és Johnny Deppék tárgyalása között

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
A reggeli műsor stúdiójából épp saját bírósági tárgyalására igyekezett.

Johnny Depp és Amber Heard tárgyalási ügye szolgáltatta az apropót a Mokka hétfő reggeli adásának egyik szegmensében, a stúdióba pedig Árpa Attilát is meginvitálták.

Kapcsolódó
Mégis ki ez a színésznő, akit többet látunk saját bírósági szappanoperájában, mint a filmvásznon?
Kis szünetekkel lassan öt éve zajlik Johnny Depp és volt felesége szappanoperája, amely jelenleg a sokadik évadnál tart. Ráadásul a női főszereplőt eddig többet láttuk tárgyalótermi fotókon, mint a vásznon. Mégis kicsoda Amber Heard?

A színész-producer kifejtette a véleményét, szerinte a közösségi média nagyon veszélyes ebből a szempontból, mert bizonyos formában tematizálja az ügyet, egyik vagy másik szereplőt pozitív színben tüntetnek fel.

Annyira vékony már, mi számít szenvedélyesen romantikus kapcsolatnak és mi toxikusnak, abúzussal telinek. Nem vagyok sem jogász, sem pszichoterapeuta. Ott van Depp mellett két fontos tanú, akik azt tanúsítják, ő eddig nem volt ilyen, nem volt erőszak. Nem azt mondom, hogy biztosan ártatlan, hanem mi van akkor, ha két ember ezt egymásból tudja kihozni?

Hozzátette, ő lát némi párhuzamot saját élete és Deppék tárgyalása között.

Én magam érzem, milyen az, amikor az emberek tesznek rád egy pecsétet. Nekem is van egy ügyem, pontosan innen megyek a bíróságra. Ott is azt érzem, itt sincs ítélet, de már bélyegeznek, ahogy például a Deppet is kitették a Karib-tenger kalózaiból. Nehéz ez a helyzet, mert szimpátia alapján ítélkeznek az emberek

– zárta szavait Árpa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik