Élet-Stílus

Készített egy kamu önéletrajzot, hogy elmenjen vele randizni a lány

Napi cuki.

Becca a Hinge nevű társkereső-alkalmazásban ismerkedett meg egy sráccal, elkezdtek beszélgetni, és ami közben egyszer csak elárulta, hogy van egy hajója. A fiú megkérdezte, hogyan hívattathatná meg magát arra a hajóra, mire Becca azt felelete: „Mutasd, mit tudsz!”

Ahelyett, hogy elszontyolodott volna a fiú, azt válaszolta, délután elküldi az önéletrajzát.

Becca kapott is egy e-mailt.

Mellékelve találod az önéletrajzomat. Alapos mérlegelést követően hiszem, hogy képesítésem felülmúlja az elvárásokat, és tökéletesen alkalmas lennék a randipartner/pasi pozícióra, akit meg lehetne hívni a hajóra.

– olvasható a TikTokra kitett levélrészletben. Becca ki is nyitotta a pdf-fájlt benne a „Bájos Egyedülálló Férfi” korábbi munkatapasztalatait, mint „emberi lény” és mint „csónakázásrajongó”.

Becca természetesen jól szórakozott a kamu CV-n, és hosszú e-mailben válaszolt, mintha egy cég HR-ese lenne.

Meghívta egy elsőkörös interjúra, amely abból áll, hogy a fiúnak ki kell választani a találkozó időpontját, helyszínét, még mielőtt felmérnék a srác döntéseit, kommunikációs készségeit és mindennapi megjelenését.

Becca az emailben azt is kérte, hogy a fiú „business formal”-ba öltözködjön, bár a fiú végül nem öltönyben jelent meg a randin.

Szóval kicsit csalódott voltam, amikor nem öltönyben jelent meg, de megbocsátható, mert ez a levélváltás csillagos ötös volt.

@blondebrokeandbougie

Moral of the story is always commit to the bit

♬ original sound - Blonde Broke & Bougie

Napi cuki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik