Élet-Stílus

Reneszánsz kiállítás helyett egy húsfeldolgozóban kötöttünk ki

24.hu
24.hu
Változnak az élelmiszeripari trendek, a szárnyas iparág átalakulóban van, a pulyka a reneszánszát éli. Kevesen tudják, de a pulykahús egy igen összetett húskombinációjú alapanyag, vörös és fehér húst is tartalmaz. Bár videónkban egymást érik a furcsaságok, szereplőinknek igazi húsipari élményben volt részük.

A pulykahúst az elmúlt években elhanyagolta a magyar gasztronómia, pedig rengeteg mindent lehet belőle készíteni. Ami a pulkya késztermékeket illeti, a húsipar elég innovatív, már nem csak zöldfűszereket, hanem gyümölcskeverékeket is használnak.

Szponzorált tartalom

A videó a Gallicoop Zrt. támogatásával készült.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik