Élet-Stílus

Hármas ikrek, mégis négy évvel fiatalabb a nővéreinél – mesélte el egy amerikai nő egy TikTok-videóban

És még logikus magyarázatot is adott az elsőre hihetetlennek tűnő történetre.

Az amerikai Nashville-ből származó Shelby – TikTokon csak Maximumstrengthpepto – egy videóban mesélte el, hogy van két ikertestvére, akikkel nemcsak a csillagjegyeik különböznek, hanem még négy évvel idősebbek is nála.

Persze nem boszorkányság a dolog, hanem logikus magyarázata van az elsőre megmagyarázhatatlannak tűnő ellentmondásnak, amit meg is osztott a közösségi oldal felhasználóival:

Az édesanyjukat mesterségesen termékenyítették meg, és a megtermékenyített petesejtjeinek a felét lefagyasztották – ezeket a lefagyasztott és megtermékenyített petesejteket pedig elővették, amikor a szülei újabb gyereket szerettek volna vállalni. Így született meg a lombikban megfoganó Courtney és Becca nevű ikertestvérei után négy évvel Shelby, aki szintén lombikban fogant.

@maximumstrengthpepto i still get random shivers sometimes ❄️☃️ #takeaNAIRbreak #CatOnALeash #fyp #storytimevideos #birthstory #smallhands #frozen ♬ Classical Music - Classical Music

Az ikernővéreinél jóval fiatalabb, jelenleg 28 éves Shelby egyenesen csodának nevezi magát, mivel már a testvéreinek is azért kellett mesterségesen megfoganniuk, mert az édesanyjuk természetes módon nem tudott teherbe esni. A második terhesség előtt pedig még figyelmeztették is a szüleit, hogy a négy évig fagyasztóban tárolt, megtermékenyített petesejtek felhasználásával szinte semmi esélyük nincs egy új gyerekre, ő mégis a világra jött.

Az orvos azt mondta anyukámnak, hogy nem fog működni, mert túl sokáig voltak lefagyasztva. De végül én lettem belőlük, szóval egy csoda vagyok.

Mivel mindhárman egy időben fogantak, Shelby és a nála négy évvel idősebb nővérei hárompetéjű hármas ikrek. A fiatalabbik iker – akinek a történetét több bulvárlap, köztük a New York Post is felkapta – azt is elárulta, hogy a trió csillagjegyei is különbözőek: Shelby ikrek, míg a testvérei oroszlánok – ami azt is jelenti, hogy természetesen nemcsak másik évben, hanem másik hónapban és másik napon is született, mint a nővérei.

Bár nagyon jóban vannak egymással, és ugyanazokból a megtermékenyített petesejtekből fogantak, Shelby szerint ő és a nővérei egyáltalán nem hasonlítanak egymásra.

A legelső, öt nappal ezelőtt feltöltött videót eddig összesen több mint 12 millió alkalommal játszották le, a másik klip pedig, amelyben nővéreit is bemutatja, eddig 850 ezer megtekintést zsebelt be.

@maximumstrengthpepto

following up my last post! pt 2: sister reveal 🤪 anyone see resemblance bc I don’t really lol

♬ Sisters (with Betty Clooney & Paul Weston & His Orchestra) - Rosemary Clooney

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik