Élet-Stílus

Sáfrány Emese minden önfejlesztő foglalkozásra elmegy a szakítása óta, amire csak tud

RTL KLUB
RTL KLUB
„Hogy érzem magam? Vegyesen.”

Sáfrány Emese és gyermekének apja, Hornyák Ádám április elején jelentették be, hogy négy évnyi együtt járás után külön utakon folytatják. A légtornász-influenszer most ugyancsak a közösségi oldalán jelentkezett be, posztjában pedig elmondta, hogy vegyes érzelmek kavarognak benne, főként a kisfiával és a vállalkozásával foglalkozik, miközben igyekszik minden lehetőséget megragadni, amivel fejlesztheti magát.

Kapcsolódó
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám
Közel négy évig voltak együtt, a kisfiuk tavaly nyáron született meg.

Hogy érzem magam? Vegyesen. Nehéz időszakon vagyok túl, de próbálok a jövőre koncentrálni, a lelkemet építeni, pozitívan állni minden adódó helyzethez, és mint mindenből, ebből is kihozni a legjobbat

– kezdte a gondolatmenetét Sáfrány Emese, akinek többen írták azt a követői közül, hogy majd az idő megoldja a szívfájdalmát, ő azonban nem akar tétlenül várni, amíg ez bekövetkezik.

Próbálok hasznosan kihasználni minden percet, a fiam és a vállalkozásom mellett minden szabadidőmben azon lenni, hogy rendbe hozzak mindent magam körül és magamban. Amilyen önfejlesztő dologra csak tudok, elmegyek és csinálom. Megvan a jövőképem, és határozottan tudom, hogy mit szeretnék. Ebből most már nem fogok engedni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sáfrány Emese (@safrany_emese_) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik