Élet-Stílus

Mihalik Enikő: A modern világ prűddé fejlődött, és rosszallóan tekintünk dolgokra, amikre büszkének kellene lennünk

Dominique Charriau / WireImage / Getty Images
Dominique Charriau / WireImage / Getty Images
Egy kommentelő azért állt bele a modellbe, mert a szoptatásról posztolt.

Mihalik Enikő még a múlthéten posztolt Instagramjára egy kisfilmet, melyben a mellszívójától vett érzékeny búcsút. Az említett videó nem tetszett mindenkinek, egy kommentelő például azt írta a poszt alá, hogy szerinte rettenetesen kellemetlen a felvétel, a szoptatás ugyanis csak az édesanyára és a kisbabára tartozik, ezért nem kéne mások arcába tolni. A modell 24 órán át elérhető Instagram történetében osztotta meg gondolatait a komment kapcsán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@eniko) által megosztott bejegyzés


Mint írja, sosem értette, hogy egyesek, főleg a férfiak miért érzik kényelmetlennek a világ legtermészetesebb dolgát, azaz egy kisbaba táplálását. Úgy véli, egy prűd világban élünk.

Én úgy gondolom, hogy a modern világ prűddé fejlődött, és furán, rosszallóan, negatívan tekintünk azokra a dolgokra, amikre igazából büszkének kellene lennünk

– írta a posztban.

A modell szerint sok nő éppen az említett gondolkodás miatt éli meg negatívan a szoptatást, holott nincs benne semmi szégyellnivaló.

Inkább forduljon tanácsért az, akiből ellenszenves érzést vált ki a természet. Ezt nem sértésnek szánom. Tényleg. Inkább szomorúan konstatálom, hogy ez bizony nagy probléma

– folytatta.

Mihalik később elnézést kért a férfiaktól, miután észrevette, hogy az említett kommentelő egy nő volt. Mint írta, jobban belegondolva arra jött rá, hogy mióta teherbe esett, férfiaktól nem is kapott negatív kommenteket az anyasággal kapcsolatban.

Az üzenet a következő: Nem vagy egyedül! Ne hagyd magad! Jól csinálod! Hajrá! Hallgass az ösztöneidre, meg egy jó gyerekorvosra. A többi le van szarva!

– zárta gondolatait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik