Élet-Stílus

Stohl András: A TV2-nél soha egyetlen olyan kérés nem volt, hogy bármelyik irányba tolódjak el

youtube / zshowtime
youtube / zshowtime
Őt nem érdekli, hogy a TV2 hírszerkesztői Orbán mellett kampányoltak.

Osváth Zsolt YouTube-műsorában tűnt fel Stohl András. Beszélt a nemrég befejeződött Sztárban Sztár!-ról is, mely kapcsán azt mondta, félt, hogy mémek tárgyává válik majd, ha esetleg nem jól teljesít.

Kapcsolódó

Elmondta még, hogy anno azért igazolt a TV2-höz, mert az RTL Klubnál nem ragaszkodtak hozzá foggal-körömmel, új műsort sem nagyon akartak neki adni.

Bementem a Péterhez, aki azt mondta, Bandi, nem tudok most egyelőre neked műsorokat adni, majd valószínűleg lesznek sorozatok és azokba tudlak majd betenni. De hát ez nekem kevés volt, mert nekem ott abban a pillanatban szerződést ajánlott a TV2. Így történt.

Osváth felhozta, hogy a TV2 hírszerkesztői mennyire aktívan beszálltak a választási kampányba, nevezetesen kijelentették Marsi Anikóék, hogy ők Orbán Viktorra és a Fidesz-KDNP-re szavaznak április 3-án. Stohl azt mondta, benne nincs lelki vívódás ebben az ügyben.

Amikor én a dolgomat végzem, akkor azt ugyanúgy Stohl Andrásként teszem. Ez nekem munka, úgy munka, hogy engem soha nem kért senki, hogy bármiféle politikai irányultságot fogalmazzak meg. Ezt azért tisztázzuk, hogy a TV2-nél nem volt soha egyetlen olyan megkeresés vagy kérés sem, hogy én bármelyik irányba tolódjak el.

Stohl azt mondta, ha lett is volna ilyen kérés, soha nem vállalta volna.

Nekem szórakoztatnom kell minden oldalt. Nincs jobboldali, meg baloldali néző azonkívül, hogy jobb oldalra vagy bal oldalra szól a jegye. De egyébként nincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik