Élet-Stílus

Mark Wahlberg elárulta, még mindig őrzi a hatalmas péniszprotézist, amit a Boogie Nights-ban viselt

Scott Eisen / Getty Images For Sony
Scott Eisen / Getty Images For Sony
Ráadásul akkora kincsnek tartja „szerszámot”, hogy egy széfbe zárva tartja.

Mark Wahlberg hétfőn az Ellen Show vendége volt, és az Insider beszámolója alapján azt is elárulta Ellen DeGeneresnek a műsorban, hogy még mindig megvan neki az a hatalmas péniszprotézis, amit a hetvenes évek kaliforniai pornóiparát bemutató, 1997-ben mozikba kerülő Boogie Nights című film főszereplőjeként viselt.

Egy széfben van, elzárva. Ez nem olyasmi, amit előhagyhatok. Ha a gyerekeim, mondjuk, egy tartalék telefontöltőt keresnek, és helyette ezt a dolgot veszik elő. (…) Nem nézne ki túl jól.

– válaszolta a protézis helyzetére irányuló kérdésre a sztár.

Majd azt is elárulta, hogy úgy tudja, a 16 éves lánya már látta a filmet, de „hála Istennek, megkíméli attól”, hogy beszélnie kelljen az alkotásról. Wahlbergnek négy közös gyermeke van feleségével, Rhea Durhammel (akivel 2009-ben kötötték össze az életüket): a 16 éves Michael és Ella, a 13 éves Brendan és a 12 éves Grace.

Egyébként az is teljesen érthető, hogy nem beszélne szívesen a szóban forgó filmszerepéről, hiszen a Paul Thomas Anderson által rendezett Boogie Nights arról szól, ahogy az általa játszott Dirk Diggler amatőr felnőttfilmesből pornósztárrá változik.

Az azóta kultfilmnek számító alkotásban rajta kívül olyan sztárok szerepelnek, mint Julianne Moore, Heather Graham, Don Cheadle, John C. Reilly, Philip Seymour Hoffman és Burt Reynolds – utóbbi még Golden Globe-díjat is kapott a filmben nyújtott alakításáért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik