Élet-Stílus

Várandós lett a harmadik típusú találkozása után egy nő egy Pentagon-jelentés szerint

KTSDesign / SCIENCEPHOTOLIBRARY / Getty Images (illusztráció)
KTSDesign / SCIENCEPHOTOLIBRARY / Getty Images (illusztráció)
Az Egyesült Államok Védelmi Hírszerző Ügynöksége által kiadott dokumentumok szerint eddig öt olyan esetről tudnak, amikor egy ember idegenekkel való találkozása szexuális aktussal ért véget.

A földönkívüliek több emberrel is szexuális kapcsolatot létesítettek, sőt egy nő még teherbe is esett az egyik ilyen harmadik típusú találkozás után. Ilyen és ehhez hasonló vad állítások szerepelnek a Pentagon szemtanúk és érintettek beszámolóit, valamint orvosi jelentéseket feldolgozó dokumentumaiban, melyekről azután írt a brit Sun, hogy közérdekű adatigénylésükre az Egyesült Államok legfontosabb katonai hírszerző szervezete, a Védelmi Hírszerző Ügynökség (Defense Intelligence Agency – DIA) elküldte őket válaszul.

A Rendellenes akut és szubakut mezőhatások emberi és biológiai szövetekre című jelentés az „emberi megfigyelők rendellenes, fejlett űrtechnikai rendszerek által okozott sérüléseit” vizsgálja, vagyis azt, hogy milyen egészségügyi hatása volt a paranormális jelenségeknek azokra, akik átestek ilyesmin.

A dokumentum tartalmaz egy olyan, az amerikai székhelyű, Kölcsönös UFO Hálózat (Mutual UFO Network – MUFON) nevű civil kutatóügynökség által összeállított „hasznos adatbázist”, amely felsorolja az ufóészlelések emberekre gyakorolt biológiai hatásait és azok gyakoriságát. Az adatbázis „látszólagos elrablásokat”, a telepátia és a teleportálás megtapasztalásáról szóló beszámolókat, szexuális találkozásokat, egy „megmagyarázhatatlan terhességet” is tartalmaz.

A listában öt szexuális találkozással felérő harmadik típusú találkozás is szerepel, az egyik vélhetően az előbb említett „megmagyarázhatatlan terhesség”.

A DIA számára készített jelentés azt állítja, hogy az ufóészlelések során a szemtanúk sugárzás okozta égési sérüléseket, agyi problémákat és idegsérüléseket szenvedhetnek. A szöveg azt is megjegyzi, hogy ezek a sérülések általában az elektromágneses sugárzással kapcsolatosak – és összeköti őket, hogy mindegyiknek az „energiával kapcsolatos meghajtási rendszerekhez” van valami köze.

Elegendő incidensről/balesetről érkezett pontos jelentés, és elegendő orvosi adatot szereztek, ami alátámasztja azt a feltételezést, hogy néhány fejlett rendszert már telepítettek, amik az USA számára átláthatatlanok

– idézi a jelentést a Sun.

A jelentésben azt is leírják, hogy 42 esetet találtak az orvosi aktákban, valamint 300 hasonló „nem publikált” esetről tudnak, amikor „rendellenes” találkozások következtében sérültek meg emberek. A tanulmány azt állítja, hogy ezeket az orvosi információkat fel lehet használni arra, hogy „visszafejtsék” az „ismeretlen eredetű ufókat, amelyek veszélyt jelenthetnek az Egyesült Államok érdekeire”.

Az akták között egy másik lenyűgöző dokumentum is van, amely meghatározza, hogyan kell kategorizálni a „rendellenes viselkedéseket” – a „szellemekkel, jetikkel, manókkal és más mitikus/legendás entitásokkal” való találkozásokat az „AN3” kategóriába sorolja, míg az ilyen entitásokkal való interakciókat, mint például a halálközeli élményeket és a vallási csodákat az „AN4” kategóriába sorolja.

Az 1500 oldalas dokumentumcsomag, amelyből a Sun szemezgetett a Védelmi Hírszerző Ügynökségtől származik, és a Pentagon titkos UFO-programjával (Advanced Aviation Threat Identification Program – AATIP) kapcsolatos iratokat is tartalmaz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik