Élet-Stílus

Balázs Klári megunta, hogy zaklatják a kommentelők, rendőröket akar rájuk küldeni

youtube / tatár csilla
youtube / tatár csilla
A halálát is kívánták egy-egy hozzászólásban.

Három éven keresztül zaklatták kommentelők Balázs Klárit, írja a Bors. Az énekesnő kinyomozta, kik vannak a profilok mögött, név szerint kiírta Korda Györggyel közös közösségi oldalukra, kik ezek az emberek.

  • Rajongói oldalakat hoztak létre a Facebookon, ahol álhíreket terjesztettek.
  • Emellett felvételeket készítettek koncertjeiken, amiket Balázs Klári állítása szerint kereskedelmi céllal forgalomba is hoztak a zaklatók.

Gyáva alakok, akik a rajongói oldal mögé bújva próbálnak lejáratni mindkettőnket, de a mai nappal minden kiderült. A rendőrség hamarosan jelentkezik a fent megjelölt személyeknél! Vége!

– írta azóta elérhetetlenné vált bejegyzésében az énekesnő.

Bizonyítékom van ezek ellen az emberek ellen! Bizonyos csoportokban vannak besúgóim, akik rendszerint írnak nekem, ha belefutnak egy ilyen uszításba. Kiderült, hogy nem mások írják ezeket a leveleket, mint néhány nő. Már onnan is sejthető volt ez, hogy Gyurinak semmi rosszat nem írnak. Csak nekem. De nekem olyanokat, hogy abba rend szerint beleborzongok, akárhányszor olvasom őket. Olyan írásokat kapok, hogy kicsinálunk téged, vagy hogy hallom, beteg lettél, remélem belehalsz. Azzal vádoltak, hogy én gyűlölöm a közönséget, de ez egyszerűen nem igaz. Ha gyűlölném őket, akkor minek is állnék színpadra. Egyszerűen le lehet ezt zárni: ha nem fejezik be, akkor legközelebb a rendőrségnek kell majd magyarázkodniuk

– mondta a lapnak Balázs Klári.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik