Élet-Stílus

Hajdú Péter és Rákóczi Feri elvárásai annyira különbözőek a gyerekeik felé, hogy a rádiós egy vita után majdnem otthagyta az Összezárva forgatását

Life Tv
Life Tv
Rákóczi szerint a gyerek azt csinálja, amit szeretne, Hajdú viszont elvárja tőlük a két nyelvvizsgát és a diplomát.

Az Összezárva ma esti adásában Rákóczi Feri lesz Hajdú Péter vendége. Az epizód beharangozóvideójában látható, hogy a műsorvezető és a rádiós egy ponton annyira összekülönbözik valamin, hogy Rákóczi belengeti, hogy kisétál a stúdióból. Hajdú ma az Ébredj velünk!-ben elmondta, hogy tényleg majdnem faképnél hagyta őt a forgatáson, méghozzá azért, mert nagyon eltérő véleményük van arról, szülőként mit kell elvárni a gyerekeiktől.

Nagyon nem értek vele egyet. Nem lehet azt csinálni, amit ő. Nem szól abba bele, hogy a gyereke mit csinál. Én mondtam, hogy azt kérem a gyerekeimtől, hogy azt csinálnak, amit akarnak, de legyen diplomájuk. Ez az egy elvárásom van, és szerintem az édesanyjuknak is. Azt mondta, ez milyen elvárás? Ha szakmunkás, akkor nem jó?

– idézte fel a beszélgetést a műsorvezető.

Az eszmecsere végül vitába ment át, a felek ugyanis nem tudták összeegyeztetni a nézeteiket.

Én azt gondolom, hogy az én gyerekeimnek, mind a háromnak legyen két nyelvvizsgája meg egy diplomája. Ha ezek után ő kőműves akar lenni, és minden tiszteletem a kőműveseké, akkor legyen! De én azt hozzam ki belőlük, amit lehet

– folytatta Hajdú, mire Rákóczi a műsorban azt felelte, hogy ezek az ő gondolataiban megfogant sikerek, az ő álmai, nem pedig a gyerekeié.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik