Élet-Stílus

Meggyes Dávid szerint bizonyos médiumok igénytelenségét mutatja az, hogy influenszerként hivatkoznak rá

RTL Klub
RTL Klub
12 éve dolgozik pénzügyi tanácsadóként.

Meggyes Dávidra éveken át hivatkoztak Horváth Gréta férjeként. Szerinte ezzel nincs is baj, hiszen ha valakit egy bizonyos illető férjeként vagy feleségeként emlegetnek, az csupán egy tény, ami a beazonosítás miatt lehet hasznos. Mióta viszont a hatalmas médiafigyelem kereszttüzében elváltak egymástól, Meggyes pedig új társra talált Stana Alexandra személyében, akadtak olyan médiumok, ahol influenszernek titulálták a férfit.

Az, hogy valakit influenszernek neveznek, mikor jelen esetben én 12 éve pénzügyi területen dolgozom, az szerintem bizonyos értelemben lustatág, és bizonyos médiumoknak az igénytelensége, hogy nem akarnak utánanézni

– jegyezte meg a Reggeliben Meggyes Dávid.

A pénzügyi tanácsadó egyébként bár nem élvezte a túlzott figyelmet, nem is igazán hatotta meg az, amit az újságokban olvasott magáról. Hangsúlyozta, hogy az érintettek tudták, mi az igazság a történtekkel kapcsolatban, egy valami viszont tényleg zavarta: akadtak olyan volumenű cikkek, amik esetében nem örült, hogy még a 86 éves nagymamája előtt magyarázkodnia kell. A negatív kommentekkel ma már nem foglalkozik, Stana Alexandrával pedig nagyon boldogok, és bár papírforma szerint nem, de gyakorlatilag már együtt élnek, egymáshoz járnak haza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik