Élet-Stílus

John Travolta közös fotókkal fejezte ki együttérzését Bruce Willis betegsége miatt

Jeff Kravitz / FilmMagic, Inc / Getty Images
Jeff Kravitz / FilmMagic, Inc / Getty Images
Bruce Willis az afázia nevű betegség miatt hagy fel karrierjével.

A napokban osztotta meg Bruce Willis családja a hírt, hogy a színész felhagy karrierjével, miután az afázia nevű betegséggel diagnosztizálták. Az afázia általában sztrók vagy komolyabb fejsérülés után alakul ki, főként beszédzavarral jár. A család a közleményben bejelentette, hogy a színész emiatt úgy döntött, felhagy a karrierjével. Azután többen is együttérzésüket fejezték ki Willis iránt, Matthew Perry Twitteren írt arról, hogy a mai napig a legmenőbb embernek tartja színésztársát, akivel a Bérgyilkos a szomszédom című filmben szerepeltek együtt.

Kapcsolódó

John Travolta Instagram-oldalára posztolt néhány régi fotót, amin Willisszel közösen szerepelnek, hogy ezzel is támogatását fejezze ki iránta.

Bruce és én akkor lettünk jó barátok, amikor a két legnagyobb filmünket forgattuk együtt, a Ponyvaregényt és a Nicsak, ki beszél! filmeket. Évekkel később azt mondta nekem: John, szeretném, ha tudnád, hogy ha valami jó dolog történik veled, én úgy érzem, mintha velem történne. Ilyen nagylelkű ember. Szeretlek, Bruce.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik